Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!

Jälleenmyyjä - haluatko vauhdittaa myyntiäsi ja työskennellä tunnettujen merkkituotteiden parissa?  

Suunnitteletko koira- tai hevostarvikkeiden erikoisliikkeen perustamista tai onko sinulla jo toimiva myymälä?
Tule mukaan tekemään kauppaa hevostarvikkeiden ja/tai koiratarvikkeiden merkkituotteiden parissa ja varmista paikasi menestyjien joukossa. 

Jälleenmyyjänämme työskentelet itsenäisenä yrittäjänä ja odotamme, että olet koiriin/koiratarvikkeisiin tai hevosiin, ratsastukseen ja hevostarvikkeiden kauppaan paneutunut ammattilainen ja haluat palvella asiakkaitasi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjältä odotamme valmiuksia oppia uutta ja halukkuutta kehittää liiketoimintaasi paikkakuntasi parhaaksi ja palvelevimmaksi hevostarvikeliikkeeksi. 

Me tarjoamme valikoimiisi hevostarvikkeiden ja koiratarvikkeiden parhaat merkkituotteet, keskitetyn mainonnan ja markkinoinnin. Tavarantoimitusten ja –hankinnan lisäksi etsimme puolestasi jatkuvasti uusia tuotteita valikoimiimme. Käytöösi on myös kehitetty verkkopalvelu josta löydät kaikki tuotetiedot ja hinnat. Myös tilaminen on verkkopalvelusta helppoa ja vaivatonta, paikkaan ja aikaan katsomatta.

Tämän kaiken sekä asiantuntevan ja kokoneen tuotetuen saat mielenkiintoisten kaupallisten tuotteiden lisäksi ja voit itse keskittyä palvelemaan oman alueesi asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olit sitten jo paikkasi vakiinnuttanut tai uuttaa myymälää suunnitteleva yrittäjä, ota yhteyttä.
Kerromme mielellämme lisätietoja ja autamme parhaamme mukaan sinua menestymään tuotemerkkiemme jälleenmyyjänä ja edustajana. 
Lisätietoja yhteistyöstä antaa Katja Kolu numerossa 0400 - 199 076 tai  katja.kolu@helsinginratsutarvike.fi .

Tule mukaan tekemään kauppaa tunnettujen merkkituotteiden parissa!

Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköposti
Viestisi
Varmenne
Kirjoita varmenne
Lähetä lomake