Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!

Helsingin Ratsutarvike Oy on hevos-, ratsastus- sekä koira- ja lemmikkitarvikkeiden agentuuri-, maahantuonti- ja tukkuliike. Tuotevalikoimiimme kuuluvat laaja-alaisesti kilpaurheilu-, harrastus- ja vapaa-ajantarvikkeet hevosille ja ratsastajille kuten myös koirille ja lemmikeille.

Edustamiamme ja maahantuomiamme tuotteita myyvät palvelevat hevos- ja eläintarvikkeiden erikoisliikkeet kautta maan. Katso jälleenmyyjät.

Edustuksiimme kuuluvat lähes kaikki ratsastusurheilun johtavat ja kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Olemme myös valikoineet portfolioomme Euroopan laadukkaimpia lemmikkitarvikkeita valmistavat brändit. Katso tuotemerkit.
Yli 15-vuotisen toimintahistoriamme aikana olemme saaneet vankkan kokemuksen hevostarvikkeiden tukkukaupasta ja kokemuksemme myös vähittäiskaupasta auttavat meitä tunnistamaan myös kuluttajakaupan erityisvaatimukset. Omassa toiminnassamme korostamme kokonaisvaltaista markkina- ja toimintaympäristön tuntemusta asiakkaidemme hyväksi.


Seuraamme herkeämättä ratsastus- ja hevosmaailman tapahtumia ja kehitystä kotimaassa sekä maailmanlaajuisesti. Toimintaperiaatteenamme on tuoda Suomen markkinoille kattava valikoima turvallisia, korkealaatuisia ja käytännöllisiä merkkituotteita ajankohtaisine uutuuksineen.

Merkittävien kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme tuella toimintamme perustana on luottamuksellinen, motivoitunut, innovatiivinen ja monimuotoinen yhteistyö vähittäiskauppiaidemme kanssa.

Pysykää parhaissa merkeissä!Helsingin Ratsutarvike Oy
Aleksanterinkatu 9 a 10
15110 LAHTI


Puh: 044-0539211

info@helsinginratsutarvike.fi