Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!


SPRENGER on jälleen kerran täyttänyt ne kovat vaatimukset mitä maailman johtavaan kuolainten valmistajaan ja tuotekehittäjään kohdistetaan. Lukuisat jo olemassa olevat innovaatiot ovat saaneet yli kolmen vuoden tuotekehityksen tuloksena vertaansa vailla olevan seuraajan!

SENSOGAN on täysin uusi kuolainmateriaali Sprengeriltä. Se on nikkelitön patentoitu metalliseos, jossa on yhdistetty kuparia, sinkkiä ja mangaania. Innovaatiossa pyrittiin parantamaan AURIGANin jo vertaansa vailla olevia käyttöominaisuuksia. Huomionarvoista on, että AURIGAN ja SENSOGAN ovat ainoat materiaalit maailmassa mitkä on kehitetty käytettäväksi pelkästään kuolainten valmistamiseen.

SENSOGANissa kuparipitoisuutta on pienennetty AURIGANiin verrattuna, joka yhdistettynä mangaanin ominaisuuksiin tuo seuraavia ominaisuuksia/etuja.

  • Vaaleampi ”valkokultainen” väri joka ei tummu niin helposti.
  • Hapettuminen tapahtuu tasaisemmin, jolloin saavutetaan herkempi vaikutus:
    ”The Sensitive Connection To The Horse".
  • Mangaani on tärkeä mikroravinne, jolla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutteisia hyötyjä kuten, aktivoi entsyymejä, vahvistaa sidekudoksia, parantaa lihasaineenvaihduntaa helpottaen lihasjännitystä ja mahdollisesti ehkäisten näin stressioireita. Mangaani myös vähentää allergisia reaktioita aiheuttavan histamiinin vapautumista.

Tustustu Sprenger-uutuuteen lähimmän jälleenmyjäsi luona tai lue lisää linkistä.