Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!

Saksalainen SPRENGER on kiistatta maailman johtava kuolaimien kehittäjä ja valmistaja. Heidän yli 135 vuoden kokemus ja sitoutuminen hevosen anatomian tutkimukseen ja hyvinvointiin on luonut täysin poikkeuksellisen valikoiman kuolaimia jotka ovat kansainvälisten kilparatsastajien testaamia ja laajasti käyttämiä. Oma valmistus ja patentoidut materiaalit ja ratkaisut takaavat jäljittelemättömän laadun ja juuri halutun vaikutuksen hevoseen.

Hannoverin Yliopiston lääketieteen laitoksen ja ammattiratsastajien kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena ovat syntyneet monet SPRENGERin innovatiiviset ja uuden ajattelun mukaiset kuolaimet. Tavoite on ollut parantaa kuolaimien käytettävyyttä ja toimivuutta ilman että kuolaimesta tulee liian kova tai ankara hevoselle.

Sprengerin KK- ja WH-Ultra kolmipalakuolaimet ovat tarjonneet täyden uuden ulottuvuuden kolmipalakuolaimille ilman että hevosen kitalakeen kohdistuu painetta.
Uusimmat Dynamic RS -tuoteperheen kuolaimet ovat mahdollistaneet erittäin tarkat avut ja hyvän tuntuman ollen silti hevoselle miellyttävä, hevosen suun anatomia huomioiden.

Erittäin laaja valikoima kuolaimia sisältää mallit myös eri materiaaleista. SPRENGERin patentoima Aurigan metalliseos sisältää 85% kuparia, 4% piitä ja 11% sinkkiä. Hevoset pitävät Auriganin mausta ja tuoksusta ja täten Aurigan aktivoi syljentuotantoa ja siten omalta osaltaa auttaa hevosta hyväksymään kuolaimen ja sen vaikutuksen.

Sprengerin valikoimiin kuuluvat monipuolisesti myös laadukkaat kannukset sekä ehkä maailman tunnetuimat Sprenger Bow Blance-turvajalustimet.

Sprengerin oma valmistus Saksassa ja tarkkaan valitut materiaalit takaavat turvallisen ja tutkitun tuotteen jolla on merkittävä vaikutus hevosen ja ratsastajan välisessä yhteistyössä.
Pitkä kokemus ja tuotekehitys auttavat ratsastajia kaikkialla
maailmassa löytämään kullekkin hevoselle yksilöllisesti sopivat ratkaisut.

Oikean kuolaimen valitseminen voi kuitenkin olla hyvinkin haastavaa. SPRENGERin kehittämä TEST-CENTER auttaa valitsemaan juuri oikean kuolaimen Sinunkin hevosellesi. Laaja valikoima varioituja Sprengerin Top-Seller kuolaimia on saatavilla testattavaksesi seuraavien Sprenger jälleenmyyjien luona:

Haminan Hevosväylä T:mi, HAMINA
Hipposport Oy, ESPOO
Keravan Horse&Rider Oy, KERAVA
Horze Oy, LAHTI
Ratsukellari Oy, TAMPERE
Reunos Oy, TURKU
Satulavyö T:mi, KUOPIO

Sprengerin kotisivut