Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!


Roecklin ratsastuskäsineet ovat olleet jo vuosia
käsite ratsastusharrastajien ja -ammattilaisten keskuudessa. Roecklin käsineet ovat kuin toinen iho jolloin juuri mikään ei häiritse ratsastajan ja hevosen välistä yhteyttä. Roecklin käsineissä yhdistyvät tinkimättömästi toiminallisuus, optimaalinen käyttömukavuus ja kaunis ulkonäkö.

Roecklin ratsastuskäsinemallisto käsittää laajan valikoiman juuri ratsastusurheiluun suunniteltuja käsineitä moneen makuun ja tarpeeseen. Roeckl -käsineiden kiistaton tähti ammattiurheilijoiden keskuudessa on konepestävästä Roeck-Grip materiaalista valmistettu The Unique Original - Light Grip -käsine lukuisissa eri väreissä vuorittomana kesäkäsineenä ja integroidulla fleecevuorella talviratsastukseen. Valikoimissa myös muita innovatiivisia käsineitä edistyksellisistä materiaaleista jotka selektiivisesti saatavilla vain Roecklin käsineisiin. Klikkaa kuvan linkkiä ja lue lisää. 

Saksalaisen Roecklin perinteet käsineiden valmistuksessa ulottuvat aina vuoteen 1839. Roecklin periaatteena on aina ollut kehittää tuotteita yhdessä lajin huippu-urheilijoiden kanssa ja siksi Roecklin käsineiden käyttäjiin kuuluvat mm. seuraavat  kansaivälisesti tunnetut kilparatsastajat Edward Gal, Ulla Salzgeber, Isabell Werth, Meredith and Markus Beerbaum, Marco Ehning, Philipp Weishaupt sekä monet monet muut.

Roeckl kotisivut