Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!


Fleck on pitkät perinteet omaava Saksalainen yritys joka valmistaa vain ja ainoastaan raippoja eri hevosurheilulajeihin kouluratsastuksesta valjakkoajoon ja metsästykseen.

Fleck on tunnettu laadukkaista ja inovatiivista raipoistaan maailmanlaajuisesti. Useiden innovaatioiden takana on ollut kiinteä yhteistyö alan ehdottomien huippuammattialisten kanssa. Kaikki Fleck- raipat valmistetaan edelleen käsityönä Saksassa laadukkaista materiaaleista 140- vuoden kokemuksella.

Fleckin raiposta ehkä tunnetuin on täydellisen tasapainon omaava FELDMANN® Balance- kouluraippa joka tarjoaa tasapainon avulla erinomaisen tuntuman
ja tarkuuden. Poikkeuksellisen kahvan ansiosta raippaa voidaan myös käyttää useammalla tavalla.

Pitkän tutkimustyön tuloksena Fleckin kehittämiin kouluraippoihin kuuluvat myös Impuls-sarjan ergonomiset ja modernit raipat.

Delta ja Delta Pro- sarjan raipat esteratsastukseen puolestaan ovat ergonimisen suunnittelunsa lisäksi myös toiminnallisia, kahvan asento kädessä kertoo myös läpän asennon hevosta vasten.

Tutustu Fleckin lukemattomiin raippavaihtoehtoihin ja upeaan Saksalaiseen perinteiseen käsityöhön klikkaamalla kuvaston kuvaa. Jokaiseen käteen ja ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy varmasti sopiva raippa sopivassa hintaluokassa.

Fleck - raippojen korkeasta laadusta kertoo myös Fleckin ainutlaatuinen
1/2-vuoden takuu raipoille. 

Fleck kotisivut