Klikkaa kuvaa ja lue lisää

SPRENGER uutuudesta!

EFFOL/EFFAX hoitotuotteet  - quarantees top quality

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Monipuoliset Effol-hoitotuoteet hevoselle sisältävät hyväksi havaitut ja tehokkaat tuotteet kavioiden hoitoon, karvapeitteen puhdistukseen ja huoltoon sekä tehokkaan Suomessa hyväksytyn ja rekisteröidyn hyönteiskarkotteen Effol Fly-Blockerin. Effolin sinisen sarjan kylmäystuotteet sopivat niin hevoselle kuin ratsastajalle eivätkä ne sisällä doping-aineiksi tulkittavia ainesosia.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

Hey Sport- tuotteet tarjoavat monipuolisia suojaa ja hoitoa tekstiileille. Erinomaisiksi havaittuja tuotteita ovat mm. loimien pesu- ja kyllästysaineet sekä erilaiset puhdistusaineet eri materiaaleille. Kaikki puhdistusaineet ovat myös ympäristöystävällisiä.

Effol-kotisivut

Effax-kotisivut